29
12.20

У житомирському ТЦ OLDI розпочали роботу дев’ять нових торгових операторів

Торговий центр OLDI в Житомирі продовжує заповнюватися орендарями. В ТЦ відкрилося дев’ять нових магазинів, в тому числі мережі побутової техніки та електроніки Eldorado і датського меблевого рітейлера JYSK.
 
Про це повідомила прес-служба консалтингової компанії Retail&Development Advisor (RDA), яка виступає ексклюзивним брокером ТЦ ОЛДІ.
 
Зокрема, супермаркет електроніки Eldorado і магазин JYSK розмістилися на другому поверсі комплексу, зайнявши більше 700 кв. м і 1280 кв. м відповідно. Також на другому поверсі почали роботу мережі дитячих магазинів Cubi та My Play. Перший розмістився на площі в 450 кв. м і став уже четвертим для мережі Cubi в Житомирі. А магазин дитячих товарів My Play площею 274 кв. м став першим в місті та 15-м в українській мережі рітейлера.
 
Крім того, в прикасовій зоні першого в Житомирі дизайнерського супермаркету Сільпо відкрилися оператори зв’язку Vodafone (40 кв. м) і Київстар (30 кв. м), а також ювелірний супермаркет мережі Укрзолото (52 кв. м). Тут же відкрили двері для відвідувачів ще два магазини з товарами повсякденного попиту: торгова точка найбільшої української мережі зоотоварів Master Zoo площею 70 кв. м і магазин розливного крафтового пива Бірвілль площею 30 кв. м.
 
«З відкриттям нових магазинів провідних торгових операторів України торговий центр ОЛДІ поступово виходить на планові показники роботи. Зараз заповнюваність торгового центру досягла 80%. А вже в січні наступного року ми плануємо посилити tenant-mix ТЦ новими відомими брендами. У тому числі – лідером drogerie-сегмента мережею Eva, магазином косметики Estetic, тютюновим рітейлером Табакерка та іншими торговими операторами. Таким чином збираємося вже на початку 2021-го довести вакантність об’єкта до технічних показників», – коментує директор RDA Таїсія Литовченко.
 
Нагадаємо, житомирський ТЦ ОЛДІ загальною площею 20 000 кв. м розпочав роботу 31 жовтня 2020 року на вулиці Михайла Грушевського, 5. Якірними орендарями торгового центру стали будівельний гіпермаркет ОЛДІ площею близько 9000 кв. м і продуктовий супермаркет Сільпо, площею близько 3000 кв. м. Цей магазин став першим в місті дизайнерським торговим об’єктом для мережі Сільпо та був реалізований в стилі Candy Shop.
 
Як заявляв в коментарі RAU співвласник ОЛДІ Олег Долгозвяга, компанія планує подальший розвиток мережі, розглядаючи варіанти будівництва торгових центрів і в інших регіонах країни. «Вважаємо, що ніша невеликих сімейних ТЦ дуже перспективна і цей формат буде набирати популярність в Україні. Так що зараз вивчаємо можливості для реалізації подібних проектів площею до 25 000 кв. м», – підкреслив бізнесмен.
 
Джерело: rau.ua