29
04.21

Торговельний центр ОЛДІ

 
Торговельний центр ОЛДІ – один з найбільших торговельних центрів Житомира, розташований в діловому та історичному центрі міста. 
Retail&Development Advisor (RDA) - ексклюзивний брокер торгового центру.
 
Концепція ТЦ “ОЛДІ” полягає в тому, щоб створити для своїх відвідувачів можливість швидких та зручних сімейних покупок за принципом “Все в одному місці”. Це новий формат шоппінгу і дозвілля для всієї родини. Завітавши сюди, можна придбати все для ремонту, будівництва, декору, продукти харчування, аксесуари, ювелірні вироби, побутову техніку тощо. А після прогулянок магазинами кожен може завітати на філіжанку ароматної кави чи пообідати в одному з затишних кафе. Площа торговельного центру складає 21 000 кв.м.
 
Якірними орендарями стали будівельний гіпермаркет ОЛДІ, який займає 9 000 кв.м, і магазин провідної вітчизняної  мережі продуктових супермаркетів Сільпо, який відкрився на 3 000 кв.м в новому дизайнерському стилі Candy Shop.
Вагомими орендарями стали представники національних мобільних операторів, найбільша національна мережа магазинів краси та здоров’я України Лінія магазинів EVA, ювелірна мережа Укрзолото, а також два рітейлера техніки – Комп'ютерний Всесвіт і Ябко. 
 
На другому поверсі ТЦ розпочав роботу датський рітейлер товарів для дому JYSK Ukraine площа якого становить більше 1 200 кв.м, і супермаркет побутової техніки та електроніки Eldorado.ua площею понад 700 кв.м. Тут же розмістились магазини дитячих товарів MYplay - хітові іграшки — 275 кв.м і Cubi - іграшки, канцтовари  — 455 кв.м., поруч з якими розташована фуд-зона вже відомих житомирських закладів харчування Panda Banda та Дім млинців.
Парковка ТЦ “ОЛДІ” розрахована на 230 паркомісць.
 
З питань оренди приміщень в ТЦ OLDI звертайтесь до Ганни Яценко, a_yatsenko@rda.ua
 
Джерело: rau.ua