23
12.19

Retail&Development Advisor взяла участь у VII Retail&Development Business Summit – 2019 - найбільшій підсумковій події року ринку роздрібної торгівлі та комерційної нерухомості

 
5 грудня в КВЦ Парковий пройшов VII-й щорічний Retail & Development Business Summit. 
 
Цього року на заході виступило 26 спікерів, що представляють різні напрямки сфери торгівлі, девелопменту і сегмента b2b. Всі вони – визнані експерти, не з чуток знайомі з усіма нюансами українського рітейлу: COO DeFacto Сердар Ерсой, засновник проектів Ulichnaya Eda і Бухта Food Station Роман Тугашев, автор проектів ресторанів Star Burger і Grill do Brasil Геннадій Медведєв, генеральний директор Intertop Ukraine Сергій Бадрітдінов, операційний директор Budhouse Group Максим Гаврюшин, співзасновник і генеральний директор Kasta Андрій Логвин, комерційний директор А Development Дар’я Кухаренко і багато інших.
 
Титульним партнером заходу виступила мережа студій одягу VOVK – №1 серед молодих українських брендів одягу за темпами зростання і довіри клієнтів. Офіційними партнерами стали moneyveo — сервіс, завдяки якому українці вирішують свої фінансові питання “тут і зараз” і River Mall — новий ТРЦ 2019.
 
На Retail & Development Business Summit зібралися перші особи ключових гравців сфер роздрібної торгівлі та комерційної нерухомості, представники інвесторів та фінансових організацій, консультанти і виробники, а також гості з ближнього і далекого зарубіжжя – співробітники таких компаній, як Епіцентр К, DeFacto, Сільпо, Ашан, Мегаспорт, АТБ-маркет, LPP, McDonald’s, Multiplex, Золотий Вік, SOVA, ЦУМ, ТРЦ Dream Town, Vodafone, Суши Майстер, RDA, Multi Ukraine і багатьох інших. Всього на заході зібралося понад 500 гостей.
 
Заключна сесія була присвячена ТРЦ України в епоху змін. Про світові тренди в комерційній нерухомості: редевелопменте, реконцепції і ревіталізації розповів партнер Retail & Development Advisor, співзасновник Асоціації рітейлерів України Олександр Фіалка.