29
12.20

ОЛДІ побудує новий торговельний центр під Києвом

Якірними орендарями нового ТЦ в селі Нові Петрівці Вишгородського району Київської області будуть будівельний гіпермаркет ОЛДІ та продуктовий супермаркет.
Як повідомила прес-служба консалтингової компанії Retail & Development Advisor (RDA), яка виступає ексклюзивним брокером торгового центру, введення в експлуатацію об’єкта заплановано на грудень 2021 року. ТЦ буде побудований на ділянці площею близько 4 га в с. Нові Петрівці Вишгородського району Київської області. Крім будівництва самого ТЦ, девелопер має намір обладнати велику автомобільну парковку і додаткову розв’язку для забезпечення зручного заїзду до торговельного центру.
 
«Новий ТЦ за своєю концепцією буде схожий на нещодавно реалізований компанією ОЛДІ торговий центр в Житомирі. Якірними орендарями ТЦ будуть будівельний гіпермаркет ОЛДІ та продуктовий супермаркет. Крім того, пул орендарів поповнять магазини товарів для дому, рітейлер побутової техніки та електроніки, а також drogerie-оператор, зоомаркет, аптека, хімчистка та ресторан. Таким чином в торговому центрі буде представлений максимальний комплекс товарів і послуг, спрямований на задоволення щоденних потреб відвідувачів», – коментує співвласник мережі ОЛДІ Євген Введенський.
 
За його словами, загальна площа ТЦ в Нових Петрівцях складе майже 26 400 кв. м, а площа приміщень під оренду – більше 22 000 кв. м. При цьому основну частину площ займатимуть будівельний гіпермаркет ОЛДІ (18 000 кв. м) і продуктовий супермаркет (5300 кв. м).
 
«В останні роки передмістя Києва активно забудовується, динамічно зростає чисельність населення, яке потребує оснащення житла і забезпечення щоденних потреб. Тому з нашої точки зору концепція торгового центру з сильними операторами у вигляді будівельного і продуктового якорів буде на 100% відповідати очікуванням цільової аудиторії комплексу. У зв’язку з цим об’єкт вже викликає підвищений інтерес з боку торгових операторів», – додає директор RDA Таїсія Литовченко.
 
Вона також зазначає, що з ростом конкуренції та насиченням столичного ринку FMCG-оператори все частіше звертають увагу на можливості зростаючого передмістя, тим більше що в деяких населених пунктах спостерігається явний дефіцит пропозиції якісних продуктових магазинів. В таких умовах FMCG-рітейлери прагнуть першими зайти на вільні ринки, щоб випередити конкурентів і отримати більш вигідні локації (наприклад, в цьому році в Нових Петрівцях вже відкрився супермаркет Novus площею в 2000 кв. м).
 
З огляду на вдалу локацію, велику площу і синергію з іншими торговими операторами, в RDA прогнозують, що продуктовий якір в ТЦ ОЛДІ зможе розраховувати на більш вигідне становище порівняно з іншими довколишніми FMCG-операторами. «Зараз у нас є відразу кілька якісних претендентів на цю локацію. Тому щоб визначитися з оптимальним продуктовим якорем ТЦ найближчим часом компанія проведе тендер, до участі в якому запрошуємо й інші компанії українського ринку FMCG-рітейлу», – уточнюють в RDA.
 
З питань оренди приміщень в ТЦ ОЛДІ компанія рекомендує звертатися до менеджера проекту Анни Яценко, a_yatsenko@rda.ua, 067 904 45 80.
 
Джерело: rau.ua