18
02.20

Магазин Алло відкрився у новому концепті в самому центрі міста Хмельницький

 
Відкриття магазину Алло у Хмельницькому
 
Адреса: м. Хмельницький, вул. Проскурівська, 2.
Асортимент: смартфони, ноутбуки, фото- та відеотехніка, електротранспорт та інше.
 
Релокація торгової точки стала можливою завдяки сприянню консалтингової компанії Retail&Development Advisor – партнера мережі Алло у сфері брокериджа торгової нерухомості.
Нещодавно новий магазин Алло відкрився в самому центрі міста Хмельницький – на вулиці Проскурівській, 2. Раніше неподалік працювала невелика торгова точка компанії у старому форматі. Компанія вирішила перенести магазин в нове просторе приміщення, перезапустивши у новому концепті.
 
«При розробці формату дотримувалися візії компанії. Вона полягає в тому, що Алло – лідер і законодавець трендів в продажу продуктів інтернету речей (IoT), телеком послуг, персональної електроніки, а також помітний гравець на ринку побутової техніки та успішний маркетплейс. Саме тому в магазині представлені еко-системи лідерів ринку електроніки, додані зручні зони видачі товарів, що були замовлені на сайті, представлені всілякі розумні гаджети та додана така нова товарна категорія, як Smart TV», – прокоментував відкриття директор з розвитку і форматах Алло Микола Астапов.
 
Релокація торгової точки стала можливою завдяки сприянню консалтингової компанії Retail & Development Advisor – партнера мережі Алло у сфері брокериджа торгової нерухомості. Компанія брала участь в пошуку максимально відповідної для переїзду локації.
 
«Завданням RDA був підбір оптимального приміщення під новий магазин Алло в центрі Хмельницького. З огляду на успішну роботу рітейлера в місті, компанія потребувала розширення й оновлення торгової точки. Незважаючи на дефіцит якісних торгових площ в центральній частині Хмельницького, RDA вдалося підібрати приміщення з потрібним місцем розташування та параметрами. Підсумком стало відкриття оновленого магазину Алло площею близько 175 кв. м на вулиці Проскурівській. Вона характеризується високим пішохідним трафіком, що було однією з найважливіших вимог при виборі нової локації», – підкреслила директор Retail & Development Advisor Таїсія Литовченко.
 
Новий магазин став четвертим для рітейлера в Хмельницькому і 340-м у всеукраїнській мережі Алло. За словами Миколи Астапова, в цьому році компанія продовжить активно оновлювати мережу і відкривати флагманські магазини по всій країні.
 
Довідка. Група компаній Алло була заснована у 1998 році, а зараз є лідером українського ринку персональної електроніки та смартфонів з часткою близько 30%. Група об’єднує велику роздрібну мережу, маркетплейс allo.ua, дистриб’юторську компанію Цифротех. Роздрібна мережа компанії представлена ​​в усіх регіонах України. Географічне покриття Алло охоплює 140 міст країни. Крім магазинів під брендом Алло компанія управляє офіційними точками Mi Store в Україні, а також деякими торговими об’єктами мобільних операторів Київстар, Vodafone та Lifecell.