18
10.19

Комплексний обід: як мережа Dinner’s захоплює столичні бізнес-центри

Мережа Dinner’s уклала договір на розміщення трьох об’єктів громадського харчування в столичному БЦ Horizon Park, а також планує розвиток бізнесу за межами об’єктів офісної нерухомості.

Про це RAU повідомила прес-служба консалтингової компанії Retail & Development Advisor, яка виступила брокером при підписанні договору оренди приміщень в БЦ. Як розповіла директор RDA Таїсія Литовченко, загальна площа орендованих компанією приміщень в чотирьох будівлях бізнес-центру склала близько 1900 кв. м.

«В БЦ Horizon Park буде відкрито три заклади харчування. Зокрема, два ресторани Dinner’s площею майже по 700 кв. м з новими дизайнами. Асортимент ресторанів складатиметься з 1200 страв, тут проходитимуть тижні національних кухонь, а відвідувачі зможуть розраховувати на обід за приємними цінами, адже середній чек ресторанів Dinner’s складає всього 90 грн», – повідомила Таїсія.

За її словами, в БЦ також відкриється новий для мережі формат кафе площею близько 250 кв. м. Як зазначив в коментарі RAU партнер та директор з розвитку Dinner’s Олександр Борщевич, в ньому буде європейське меню, сніданки та бранчі, оригінальна випічка та десерти на барі. «Ми давно хотіли реалізувати цей формат. Він буде ефективним, якщо гості будуть приходити сюди не тільки їсти, але й відпочивати», – зазначив Борщевич.

Перспективи партнерства
Коментуючи угоду з Dinner’s, в компанії Dragon Capital, яка є власником БЦ Horizon Park, відзначають деякі особливості бізнес-парку. Він складається з чотирьох бізнес-центрів, а специфікою даного комплексу є те, що він «закритого типу», тобто поблизу немає численних закладів громадського харчування, кафе, кав’ярень, ресторанів. Відповідно, однією з найважливіших складових інфраструктури бізнес-парку є наявність якісних закладів громадського харчування.

За словами комерційного директора БЦ Horizon Park Олени Левічевої, наразі Dinner’s є мережею ресторанів №1 в своєму сегменті, а вибір саме цього оператора для БЦ Horizon Park був обумовлений цілою низкою переваг:

може обслуговувати більше, ніж 8000 гостей щодня;
має успішний досвід роботи на ринку (ресторани Dinner’s працюють у БЦ Леонардо, БЦ Іллінський, БЦ Астарта, БЦ Eleven, а також офісах Київстар, групи 1+1 та Укрсиббанк);
має власні виробничі потужності площею більше 1600 кв. м, що дозволяють компанії готувати якісні й смачні страви та швидко обслуговувати клієнтів;
надає послуги виїзного обслуговування (кейтеринг) різного рівня складності: конференції, кава-брейки, ділові прийоми (від 10 до 2000 гостей), корпоративи різного рівня, бізнес-ланчі, VIP заходи тощо.
«Поточна вакантність комплексу Horizon Park складає менше 2%, а отже у нас є дуже багато бажаючих отримувати щодня якісну, смачну їжу, гарний асортимент та швидке обслуговування за прийнятними цінами. Усі ці критерії присутні у мережі ресторанів Dinner’s, тому ми обрали саме їх. Впевнені, що наявність якісного оператора громадського харчування у складі бізнес-парку неминуче підвищує привабливість комплексу для потенційних та існуючих орендарів», – підкреслила Олена Левічева.

В свою чергу в Dinner’s визнають, що давно приглядались до цього бізнес-центру, і при першій нагоді підтвердили участь в тендері. За словами Олександра Борщевича, в БЦ Horizon Park оператора приваблює розташування офісів, висока заповненність якісними компаніями, та амбіції нового керуючого з вдосконалення сервісів.

«Особливостями наших локацій буде їх «відкрита закритість», коли до ресторанів всередині будівлі буде забезпечений доступ працівників сусідніх офісів. Нас, звісно, хвилює те, що на вулиці Амосова відсутні інші трафікогенеруючі офіси та житлові приміщення, бо фактично весь трафік зможе генерувати тільки БЦ. Однак зазвичай ми маємо конверсію гостей на рівні 60-65% резидентів та відвідувачів БЦ. Враховуючи площу офісного центру, цього має бути достатньо», – коментує партнер і директор з розвитку Dinner’s.

Нові напрямки розвитку
Цікаво, що окрім закладів громадського харчування Dinner’s планує відкрити в БЦ Horizon Park три конференц-зали для здачі в оренду. «Минулого року ми виявили значну синергію між нашими послугами в роботі з бізнес-сегментом, і активно розвиваємо цей напрямок», – пояснює Олександр Борщевич.

На думку Олени Левічевої, Dinner’s успішно продемонстрували свої вміння з організації кімнат для переговорів на прикладі БЦ Астарта. «Тому ми вирішили, що такий сервіс буде також дуже доречним для орендарів та відвідувачів БЦ Horizon Park», – каже комерційний директор центру, уточнюючи, що відкриття конференц-залів у бізнес-центрах заплановане одночасно із запуском закладів громадського харчування Dinner’s.

Стосовно планів подальшого розвитку бізнесу в Dinner’s розкривають плани з виходу мережі закладів харчування за межі бізнес-центрів. Так, вже найближчим часом компанія має намір відкрити перший заклад в торгівельному центрі. «Початкова наша концепція була сфокусована саме на організації високоякісного та різноманітного корпоративного харчування. Цю нішу, я вважаю, ми успішно зайняли. Вже влітку цього року плануємо перший заклад не в БЦ, а в ТЦ (в районі Південного залізничного вокзалу). Це для нас експеримент, але ми віримо в успіх», – розкриває подробиці Олександр Борщевич.

За його словами, незважаючи на схожість форматів, робота в ТРЦ – це зовсім інший бізнес. Тож з відкриттям нового закладу в об’єкті торговельної нерухомості компанія лише розпочне вивчати цю нішу. А чи буде мережа і далі трансформуватись в своїй стратегії, буде залежати в тому числі від результатів цього проекту.

Оригінал за посиланням: https://rau.ua/novyni/dinners-zahoplyuye-biznes-tsentry/