06
09.21

Хмельницький ТРЦ Темп виділить цілий поверх під зону активного спорту

Торгово-розважальний центр Темп, відкриття якого в Хмельницькому заплановано на наступний рік, створить зону активного спорту на четвертому поверсі комплексу.

Консалтингова компанія RDA, яка виступає ексклюзивним брокером ТРЦ, повідомила, що якірним орендарем цієї зони стане спортклуб Gymmy від Sportlife. Він займе більше 1000 кв. м площі та надасть клієнтам ТРЦ Темп доступ до високопрофесійних тренувань та передового тренажерного обладнання. 

«Завдяки залученню спортивного клубу Gymmy ТРЦ Темп буде виділятися найкращою у Хмельницькому зоною як для професійних, так і любительських занять спортом. У своїй роботі Gymmy враховує передові тенденції в сфері фітнесу, використовує тільки найновіше тренажерне обладнання, та залучає лише професійних тренерів. Впевнені, що відкриття клубу дозволить залучити додаткову аудиторію в ТРЦ, а сам спортклуб отримає додатковий трафік відвідувачів за рахунок працівників розташованих поруч офісних приміщень», – говорить менеджер проекту Наталія Бортник із RDA. 

Також на четвертому поверсі ТРЦ Темп працюватиме тенісний клуб Альтаїр, який спеціалізується на професіональній підготовці юних спортсменів. Як зазначають в ТРЦ, таке партнерство буде нести в собі не стільки комерційну, скільки соціальну складову. 

«По-перше, ми прагнемо, щоб tenant-mix ТРЦ Темп забезпечував потреби та інтереси цільових аудиторій різних вікових груп. А по-друге, хочемо, щоб наш ТРЦ став майданчиком для зростання майбутніх професійних спортсменів, які прославлятимуть не тільки Хмельницький, а й всю Україну», – пояснює власник проекту Михайло Гвоздьов. 

Окрім спортивної складової на четвертому рівні ТРЦ Темп планується розмістити зону для дозвілля та розвитку дітей і сімейний ресторан з панорамним видом на місто. Таким чином всі оператори поверху будуть об’єднувати спортивний та casual концепти торгової зони, створюючи замкнутий життєвий цикл в ТРЦ. 

Нагадаємо, чотириповерховий ТРЦ Темп планується відкрити вже восени 2022 року на місці нефункціонуючого корпусу однойменного заводу на проспекті Миру, 99/2 А в Хмельницькому. Проєкт буде реалізований у форматі спортивного outlet і займе близько 30 000 кв. м. площі, з якої 18 000 кв. м буде відведено під оренду. Крім торгової складової, спортивного комплексу, тенісних кортів, дитячого розвиваючого центру та сімейного ресторану значну частину площ (4300 кв. м) займатимуть офісні приміщення класу А.

В RDA вважають, що синергія цих компонентів дозволить максимально розкрити потенціал даної локації і вийти на планові показники ефективності в найкоротші терміни. В компанії також нагадують, що незабаром в структурі комплексу планується відкриття першого в Хмельницькому ресторану міжнародної мережі McDonald’s – одного з найбільш очікуваних містянами фуд-операторів. Його присутність в складі  комплексу забезпечить Темп додатковим високим трафіком відвідувачів, що в свою чергу буде сприяти швидкому поверненню інвестицій та збільшенню прибутковості. 

З питань оренди в ТЦ Темп звертайтеся до Наталії Бортник: n_bortnyk@rda.ua, 063 999 24 97 

Джерело: rau.ua